Algemene Ledenvergadering

De ALV (Algemene ledenvergadering) van Valther Boys wordt dit jaar gehouden op woensdag 25 november 2020. Vanwege de corona zijn we gehouden aan de richtlijnen gesteld door het RIVM. We kunnen maar in beperkte mate fysiek samenkomen, daarom vragen we je om je van te voren aan te melden.  Op basis van de opgave bepalen we of er meerder sessie worden gehouden en/of er een digitale sessie nodig is. We zijn druk bezig om het allemaal goed te organiseren. Het is dus belangrijk voor ons om te weten hoeveel mensen er ongeveer fysiek en online de ALV willen bijwonen en daarom hebben we jullie hulp nodig.

Aanmelden
Mocht je aanwezig willen zijn op de ALV, meld je dan hieronder aan met je e-mailadres en geef je voorkeur voor het bijwonen aan.

Tweesprong

Het huidige bestuur stopt aan het einde van dit seizoen. Er moet een nieuw dagelijks bestuur gevormd worden als men wil dat Valther Boys een eerste elftal in de A-categorie behoudt. Zonder een dagelijks bestuur heeft een vereniging geen bestaansrecht, met als gevolg dat de vereniging wordt opgeheven. Mocht er een groep mensen zijn die een dagelijks bestuur wil vormen dan komen wij graag voor 18 november met deze mensen in gesprek. We kunnen dan de huidige stand van zaken binnen de vereniging toelichten, waarna het nieuwe bestuur een eigen plan kan vormen voor de toekomst.

 

Aanmeldformulier ALV