Nieuwsbrief februari 2022

Beste leden, vrijwilligers en supporters,

 

Via deze weg willen wij jullie informeren over het restant van de competitie, de voortgangen van afgelopen maand, en ontwikkelingen rond de fusie.

 

Zoals iedereen inmiddels al weet, mag er gelukkig weer worden gevoetbald op het sportpark. Dit gelukkig ook met publiek, zodat iedereen weer kan komen genieten van een staaltje topvoetbal. De KNVB heeft echter wel het speelschema omgegooid, zodat alles in ieder geval weer kan worden uitgespeeld. Hierdoor is ook het hele schema rondom de kantinedienst niet meer up-to-date. Uiterlijk volgende week vrijdag zal het nieuwe schema worden verspreid via de groepsapps van de betreffende teams, op de website worden gezet, en zo nodig per post worden gedeeld. Mochten hier alsnog onduidelijkheden over komen, dan kunt u terecht bij Dean Beijersbergen.

 

Tijdens de ALV van afgelopen november zijn er ook nog de nodige punten genoemd die de aandacht verdienden van het bestuur. Zo waren er de problemen met de douches; dit is na vele pogingen (vanaf afgelopen zomer al) nu hopelijk helemaal verholpen. Ook de verwarming in de kantine en kleedkamers functioneerde niet/slecht. Deze zouden het ook weer moeten doen. Verder worden in de loop van deze maand de netten op het tweede veld vervangen en wordt de verlichting op het tweede veld afgerond. Mocht er verder nog iets mankeren op het complex wat echt de aandacht van het bestuur verdient, laat het ons weten!

 

Ook dit jaar staat de traditionele viooltjesactie weer gepland in maart. Het hiermee opgebrachte geld willen wij echter niet ten goede laten komen aan Valther Boys, maar dit willen wij schenken aan het jeugdbestuur van de nieuwe verenging. Wij hopen dat ze hiermee iets leuks kunnen doen voor de jeugd. Meer info hierover volgt t.z.t.

 

Tot slot nog een korte update m.b.t. de fusie. De vergaderingen en gesprekken lopen voorspoedig, en er is goed overleg met de notaris. Komende maandag zal hier een mail over komen met beknopt de bevindingen van de onderzoekscommissies en uitleg over de procedures over de naam en clubkleuren. Hierin vragen wij naar jullie mening, en wij hopen dat zoveel mogelijk leden hier hun stem laten spreken.

 

 

20 februari is weer de 1e thuiswedstrijd van Valther Boys. Wij hopen jullie dan allemaal weer te zien!

 

 

Met sportieve groet,

 

Het bestuur.