Resultaten Club van Vijftig

De ‘Club van Vijftig’ heeft door de jaren heen al vele mooie resultaten kunnen boeken. Hieronder een samenvatting van de meest recente en opvallende resultaten.
 
Scorebord
Sinds juni 1999 prijkt op het hoofdveld het scorebord van Valtherboys. Dit, van afstand duidelijk leesbare, scorebord is gemaakt van duurzaam materiaal en is met de grootste zorg geproduceerd. Enige tijd geleden is het bord voorzien van een digitaal systeem.
 

 

Picknickbanken
Sinds het seizoen 2013/2014 kunnen de toeschouwers heerlijk voetbal kijken vanaf de nieuwe picknickbanken. Door de comfortabele zit wordt menig Valther bil verwend.
 

 

Interieur
Na enkele jaren tegen hetzelfde interieur van de kantine aangekeken te hebben is besloten om nieuwe tafels te plaatsen. Vanzelfsprekend is het geheel afgemaakt met een nieuw tafelkleed, kaarsje, asbak en echte nepbloemen. Om de sfeer en activiteit in de kantine te verhogen, zijn in de zomer van 2013 dartborden geplaatst in de kantine.
 
                            

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Lichtkrant en polo’s
De bordjes met daarop alle balsponsoren zijn verdwenen uit de kantine. Hiervoor is een lichtkrant in de plaats gekomen. Hierop worden o.a. alle bal- en elftalsponsoren vermeld plus nog allerlei belangrijke informatie.
 
Ook het kantinepersoneel op sportpark Duurshof loopt er fris bij. Voor hen zijn polo’s aangeschaft die zij kunnen dragen tijdens hun barwerkzaamheden.
 

 

De ‘Club van Vijftig’ treedt ook dikwijls op als geldschieter c.q. medefinancierder. Zo schenken wij een bedrag aan het jeugdvoetbalkamp en verzorgen wij de bloemen bij kampioenschappen van de elftallen van Valther Boys. Ook heeft de ‘Club van Vijftig’ bijgedragen in de aanschaf van nieuwe trainingspakken voor alle jeugdtrainers en trainingsballen voor de senioren.

In het voorjaar van 2013 is bijgedragen aan het 65-jarig jubileum van de vereniging. Tevens heeft de ‘Club van Vijftig’ presentjes en promotiemateriaal verzorgd, zoals ‘Valther Boys handdoeken’ en ‘Valther Boys zweetbandjes’. Deze zijn ook te koop in de kantine.