Sellingen – ST HOC/Valtherboys 3

Sell’n uut

ST HOC/Valtherboys 3 vertrok met 13 + 1/2 speler richting Sellingen. Over de eerst helft kan ik vrij kort zijn. Sloom, onzorgvuldig, te grootte ruimtes op het veld en weinig concentratie. Wel geteld was er in het begin van de eerste helft één goede aanval over de linkerflank. Hierbij was Rocker het eindstation en rondde hij professioneel af met zijn linkervoet. Sell’n kwam gelukkig net zo matig voor de dag en grote kansen bleven dan ook uit voor de tegen partij. 0-1 met rust.

Na een tactische omzetting naar 4-4-2 en enkele wissels (4-4-2) kwam HOC/Valtherboys uitstekend uit de kleedkamers en snel naar rust werd het via Berry 2-0. In het tweede bedrijf werd er eenvoudig rond gespeelt en met veel diepgang zette wij de verdediging van Sellingen onder druk. Dit resulteerde in de 3-0 door Jeroen, 4-0 door onze Duitser, 5-0 door Ward en het slotakkoord wederom door Berry (6-0).

Resumé: een terechte overwinning met een draak van een eerste helft. Maar hetgeen wat telt zijn de drie punten in de tas en op naar volgende week, WKE thuis.
Tot volgende week!

Niek