Sportpark

Hier kunt u een indruk opdoen van ons sportpark ‘Duurshof’. Door op de in de tekst groen vetgedrukte woorden te klikken, krijgt u toegang tot aanvullende foto’s.

Sportpark ‘Duurshof’: De thuiswedstrijden van de Boys worden dus gespeeld op het mooie gelegen sportpark ‘Duurshof’.

Op 16 september 1981 kreeg het sportpark deze naam omdat drie-vierde gedeelte van het sportcomplex beslag legt op de landerijen die vroeger deze naam droegen. Op de foto hiernaast ziet u de entree-steen met de benaming van het sportpark.

Hoofdveld: De wedstrijden van de senioren, worden gespeeld op het hoofdveld. Omgeven door 46 reclameborden, dug-outs en het scorebord van de club van vijftig, krijgt het geheel een goede wedstrijd sfeer.

Tweede Veld: Het tweede veld is veelal het speelterrein voor de jeugd, maar mag aan kwaliteit niet ontberen. Sinds kort heeft de club van vijftig ook dit veld voorzien van dug-outs, zodat ook hier de wisselspelers een vertrouwde plek zullen hebben.

Trainingsveld: Tenslotte beschikt het sportpark ‘Duurshof’ uiteraard over een trainingsveld waar de senioren zijn te vinden, op dinsdagen en vrijdagen, om te oefenen voor de strijd van zondag. Ook de jeugd en dames krijgen hier hun kwaliteiten aangeleerd, onder het toezicht van de trainers.

Clubgebouw: Dan ons clubgebouw. Hierin zijn onze kleedruimtes, bestuurskamer, ballenhok en ja hoor de altijd gezellige kantine te vinden. Achter de bar zijn onze barvrijwilligers te vinden die immer zorgdragen voor een goede derde helft.

 

 

 

Voor het onderhoud van het gehele sportpark zijn onder andere de volgende personen verantwoordelijk.
voor het netjes houden natuurlijk iedereen


 

v.l.n.r, F.Tibbe, R.Smit, J.Knol, W.Bruining, H.Tibbe, R.Jalving, A.Naaier