Valther Boys – GKC

Na ruim een jaar stond er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma van Valther Boys. Voor eigen publiek en op onze oude vertrouwde grasmat mochten we aantreden tegen GKC. Zowel Valther Boys als GKC stonden bij aanvang van de wedstrijd nog op 0 punten. Een belangrijke wedstrijd om aan te sluiten!
De wedstrijd begon rommelig. Veel balverlies aan beide kanten. De eerste grote kans was voor Valthe. Joël werd diep gestuurd en zag Ward naast hem lopen en legde goed af. Helaas mistte het schot kracht en kon de keeper de bal makkelijk redden. GKC werd gevaarlijker en kon vlak voor rust de 0-1 scoren. Door onoplettendheid achterin kwam de spits vrij het doel te staan en wist hij Gideon te passeren.

Na de thee begon Valthe goed. Binnen 5 minuten lag de bal al in het net. Joram scoorde na een goede voorzet van Joël: 1-1.
Een makkelijk gegeven penalty gaf GKC de kans om weer op voorsprong te komen. Na een goede afleidingsmanoeuvre van Dennis werd de speler van GKC wat nerveus en schoot niet goed binnen. Gideon dook de goede kant op en hield tegen. Maar niet veel later viel de tegentreffer toch. De lage corner op de 16 meter werd goed binnengeschoten: 1-2. Door onze laatste man naar voren te schuiven namen we wat meer risico. Helaas met weinig resultaat. GKC wist nog te scoren en zo eindigde de wedstrijd in 1-3.
Volgende week weer een thuiswedstrijd met Zandpol als tegenstander.

Nick, Mathijs en Gideon bedankt voor jullie inzet en ondersteuning.