Valther Boys scoort tijdens ‘Scoren voor jouw Vereniging’ 2020!

Op maandag 23 november 2020 organiseert Valther Boys een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor de club. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op maandag 23 november tussen 18.45 en 21.30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Valther Boys. Het is de moeite meer dan waard, want:

 

  • Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan onze club
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking
  • Indien we meer dan 40 loten verkopen deze avond ontvangen we eenmalig 10 euro extra en bij meer dan 50 loten zelfs 15 euro extra per lot.
  • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht in één maand

 

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe meer broodnodige inkomsten er binnenkomen. Houd je telefoon op 23 november extra in de gaten!

 

Het zou fijn zijn als je binnen je eigen kring van familie en vrienden wilt informeren of iemand voor Valther Boys wil meespelen met de Vriendenloterij. Zou je van deze persoon dan het telefoonnummer willen doorgeven via penningmeester@valtherboys.nl? Dan kan er die avond contact op worden genomen.

 

Alvast heel hartelijk dank,

 

Het bestuur.