Valtherboys/HOC stoomt door met 3e overwinning op rij 

Valtherboys/HOC stoomt door met 3e overwinning op rij 
 
Nadat vorige week Buinerveen opzij werd gezet, volgende vandaag Zwartemeer. Buinerveen had gewonnen van zwartemeer met 4-0, dus de goede streak zou vervolgd moeten worden. 
Vanaf de 1e minuut werd al snel duidelijk dat het geen gelopen race zou worden; Zwartemeer timte makkelijk weg en had in de beginfase de overhand in het veld spel. Er gebeurde echter weinig; kansen waren er amper aan beide kanten amper te noteren. Wel verloren we de gebroeders Deen/Munneke door “blessureleed”. Alle wissels waren weg binnen het kwartier. Halverwege de 1e helft werd langzaam de controle op het middenveld over genomen, waardoor zwartemeer iets meer werd vadtgezet op hun helft. Gevaarlijke uitbraken volgende via leenspelers Swan en Eding, echter werd er niet gescoord. 
De tweede helft had het zelfde spelbeeld als de 1e; de slag vond vooral plaats op het middenveld. Valtherboys begon echter wel aan te zetten, en via een counter via Gerard werd er doorgekomen via de linkerflank. Keeper had hem klem, maar Ger jan Eding tikte hem binnen. 1-0. Met nog +- 15 min te gaan was het alle hens aan dek en die voorsprong over de streep trekken. Aan aanvallen werd er niet meer gedacht, alleen via Wouter en Berry af en toe. Die konden het echter niet eens worden over de uitvoering. Zwartemeer wist het wel goed uit te voeren, want via een vrije bal kwamen ze op 1-1. Ze waren echter nog in een jubelstemming, want gelijk na de aftrap werd de 2-1 weer gescoord door de ST. Wouter swingde door de verdediging heen en schoot/zette voor, waarna de keeper.mis zat en Eefting de bal er in volleerde. Ondanks de frustraties op het veld werd dr stand niet meer i gevaar gebracht. 2-1 en derde overwinning oprij, hatsee! 
 
Op Rapport:
Niels  2 ballen op doel 1 goal 7
Nick werd geduwd 7
Yordy noemde de spits nog waailap 7
Roel haalde de spits thuis pas uit zn broekzak 8
Robie goede 10 minuten 8
Anton teert op zn panna 7
Gerard overal bij betrokken en overal tussen 8
Denny zonder bandjes op de foto 7
Niek niet gezweken voor de druk van vrouw en dochter 7
Ger-jan vrije ballen altijd scherp 7
Ronnie was scherp in de warming-up 8
Berry kon de snelheid niet bijbenen van de flanken 7
Wouter samba voetbal op de flanken 7 
 
Kay had alles voorbereid in het mapje 8
Ron zowel naast als in de dug-out aanwezig 8
Stef had geen vlag gekregen van de scheids 7
 
Volgende week volgt een verdiend vrij weekend, de week later wordt er afgetrapt tegen WKE op Duurshof. Kom dat zien!